Avond van het Wonen 23 september: praat mee over ons nieuwe woonbeleid

De komende maanden stelt de gemeente Nuenen nieuw woonbeleid op. Dit doen we graag samen met u. Daarom organiseren we op maandag 23 september van 19.30 tot 21.30 uur de Avond van het Wonen in de Raadszaal in het Klooster in Nuenen. Inloop is vanaf 19.00 uur.
We gaan deze avond met inwoners en dorps- en huurdersorganisaties in gesprek over de opgaven en oplossingen voor de komende jaren. U bent van harte uitgenodigd!

Wat gaan we doen?

We starten de avond met een presentatie waarin we de belangrijkste trends op de woningmarkt in Nuenen weergeven. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek over wat er de komende jaren moet gebeuren om ervoor te zorgen dat iedereen in deze gemeente prettig kan (blijven) wonen. Welke type woningen moeten we bouwen en voor wie? Hoe zorgen we voor voldoende betaalbare huur- en koopwoningen? Wat gaan we doen om onze woningen energiezuiniger te maken? Wat moeten we doen zodat mensen met een zorgvraag langer zelfstandig kunnen wonen? 

De opbrengst

Mede op basis van de input van die avond stellen we het nieuwe woonbeleid op. We formuleren kort maar krachtig onze lange termijnvisie en komen met concrete actiepunten voor de komende jaren. De opbrengst gebruiken we ook bij het opstellen van de Omgevingsvisie.

Meld u aan

We stellen uw deelname erg op prijs! Wilt u aan ons doorgeven of u deelneemt aan de Avond van het Wonen? U kunt zich aanmelden via het secretariaat van de gemeente Nuenen (via afdelingssecretaresses@nuenen.nl of (040) 2631 631).