Foto- & vlogactie: breng jij Nuenen in beeld?

In april/mei/juni 2019 organiseren we een fotoactie en een vlogactie om Nuenen in beeld te brengen. Doe mee en maak kans op leuke prijzen!

Fotoactie

Wat is de fijnste plek in Nuenen? Welke plek verdient extra aandacht?

De opdracht:

  • Maak twee foto’s die antwoord geven op deze twee vragen.
  • Geef per foto aan wat de foto verbeeldt: foto 1 met ‘dit is de fijnste plek omdat…' en foto 2 met ‘wat zou je veranderen aan deze plek…’

We gebruiken de foto’s en de toelichting om de omgevingsvisie te schrijven.

De makers van de 10 mooiste foto’s winnen een workshop fotograferen met de mobiele telefoon. Een jury - bestaande uit wethouder Caroline van Brakel, Bart Verkuijlen (fotograaf en prins Carnaval 2019) en Coen Blankwaard (marketing & communicatieprofessional) - beoordeelt alle foto’s en kiest de mooiste foto als winnaar. Er zijn twee categorieën: tot 15 jaar en 15+.

Spelregels

  • Stuur de foto’s op vóór 15 juni 2019 naar omgevingsvisie@nuenen.nl
  • Vermeld je naam, leeftijd en contactgegevens.
  • Als je mensen herkenbaar in beeld hebt gebracht, moeten zij schriftelijk toestemming hebben gegeven. Deze toestemming ontvangen wij graag.
  • Wij gebruiken de foto’s voor op de gemeentelijke website, social media, brochures en een eventuele tentoonstelling.


Vlogactie

Maak een filmpje (bijvoorbeeld een vlog) over wat jij van Nuenen vindt.

Opdracht: beschrijf Nuenen in 3 woorden en breng dat in beeld in maximaal 2 minuten (langere filmpjes dingen niet mee naar de prijs).

Alle filmpjes/vlogs gebruiken wij om de omgevingsvisie te schrijven. De beste filmpjes worden via de social media kanalen van de gemeente verspreid en laten we zien bij bijeenkomsten.

Een jury - bestaande uit wethouder Caroline van Brakel, Bart Verkuijlen (fotograaf en prins Carnaval 2019), en Coen Blankwaard (marketing & communicatieprofessional) - beoordeelt alle filmpjes/vlogs die maximaal 2 minuten duren. Zij kijken naar hoe het filmpje gemaakt is. De maker van het beste filmpje maakt kans op een mooie prijs. Er zijn twee categorieën: tot 15 jaar en 15+.

Spelregels

  • Stuur de video op vóór 15 juni 2019 naar omgevingsvisie@nuenen.nl
  • Vermeld je naam, leeftijd en contactgegevens.
  • Als je mensen herkenbaar in beeld hebt gebracht, moeten zij schriftelijk toestemming hebben gegeven. Deze toestemming ontvangen wij graag.
  • Wij gebruiken de filmpjes/vlogs voor op de gemeentelijke website, social media en eventuele andere kanalen.