Vacatures

Kijk voor onze actuele vacatures op www.werkeninzuidoostbrabant.nl
 

Werken bij Gemeente Nuenen

Nuenen is wereldberoemd door Vincent van Gogh. De kernen Nuenen, Gerwen en Nederwetten liggen in het groene buitengebied tussen Eindhoven en Helmond. Ze vormen samen een levendige gemeente met betrokken inwoners.

De gemeentelijke organisatie telt 80 medewerkers, verdeeld over drie afdelingen: Samenleving, Ontwikkeling & Handhaving en Openbare Werken.
De bedrijfsvoering voor Nuenen, Geldrop-Mierlo en Son & Breugel wordt verzorgd door Dienst Dommelvallei.

De gemeente Nuenen staat middenin de gemeenschap. Wij zoeken energieke mensen die gas durven geven en beschikken over daadkracht en vakkennis. Wij bieden uitdagende banen bij een gemeente die volop in beweging is.

Open sollicitatie?

Wij nemen geen open sollicitaties in behandeling via post of e-mail. De gemeente biedt een beter alternatief in de vorm van het gemeenschappelijk platform Werken in Zuidoost-Brabant (www.werkeninzuidoostbrabant.nl). Op Werken in Zuidoost-Brabant publiceren verschillende organisaties (tijdelijke) vacatures. U kunt op dit platform gebruik maken van verschillende diensten:

  1. Wilt u op de hoogte blijven van vacature publicaties van alle organisaties, dan kunt u zich abonneren op de mailservice en daarbij aangeven naar welke vakgebieden uw voorkeur uit gaat.
  2. U kunt een account aanmaken en uw gegevens uploaden naar onze CV-database. U wordt daardoor ‘zichtbaar’ voor de organisaties en uw CV wordt bij vacatures automatisch gematcht.

Bent u op zoek naar een uitdagende vacature in de regio? Maak een profiel met CV aan en wordt zichtbaar voor de aangesloten organisaties!