Vacatures

Op dit moment hebben we de volgende openstaande vacature:

Wij publiceren onze vacatures op het regionale platform Werken in Zuidoost-Brabant. Via dit platform kunt u ook solliciteren.

Open sollicitaties

Wij nemen geen open sollicitaties in behandeling via post of e-mail. Wel kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om op Werken in Zuidoost-Brabant een account aan te maken en uw gegevens te uploaden in de database. U wordt daardoor ‘zichtbaar’ voor de organisaties en uw CV wordt bij vacatures automatisch gematcht.

Werken bij Gemeente Nuenen

Nuenen is wereldberoemd door Vincent van Gogh. De kernen Nuenen, Gerwen en Nederwetten liggen in het groene buitengebied tussen Eindhoven en Helmond. Ze vormen samen een levendige gemeente met betrokken inwoners.

De gemeentelijke organisatie telt 80 medewerkers, verdeeld over drie afdelingen: Samenleving, Ontwikkeling & Handhaving en Openbare Werken.
De bedrijfsvoering voor Nuenen, Geldrop-Mierlo en Son & Breugel wordt verzorgd door Dienst Dommelvallei.

De gemeente Nuenen staat middenin de gemeenschap. Wij zoeken energieke mensen die gas durven geven en beschikken over daadkracht en vakkennis. Wij bieden uitdagende banen bij een gemeente die volop in beweging is.