Denk mee over de warmtetransitie in Nuenen

Nuenen, Gerwen, Nederwetten, Eeneind. Heerlijke plekken om te wonen, werken en leven. Behoud hiervan is voor ons allemaal goed. Maar ook voor de generaties ná ons. Daarom vragen wij je om mee te denken over de warmtetransitie in Nuenen.

Meteen naar de enquête

Samen de warmtetransitie vormgeven 

Onze energievoorziening wordt in de toekomst anders. Bijvoorbeeld: minder of geen gasverbruik. Meer gebruik maken van elektriciteit. Daar kunnen we niet omheen. Dit betekent wat voor ons allemaal. En wij willen jou vragen de warmtetransitie samen met ons vorm te geven. Om te voorkomen dat we straks voor verrassingen komen te staan.

Denk mee en vul de enquête in

Om tot een goed plan te komen, willen we eerst weten waar we in Nuenen staan. Wat weet jij al over de energiemaatregelen? En wat doen onze inwoners om nu al om hun steentje bij te dragen? En wat wil jij en wat heb je nodig? Met jouw input kunnen wij de warmtetransitie in stroomversnelling brengen! Help ons een plan te maken dat past bij ons Nuenen. Vul onze enquête in voor 10 juni. Deze vind je hier:  Enquête warmtetransitie in Nuenen.

Alvast bedankt voor het meedenken. Samen zorgen we ervoor dat Nuenen onze fijne leefomgeving blijft. Nu én in de toekomst.