Bedrijventerreinen

Vanuit Nuenen zit u binnen een paar minuten op de snelweg. Dat geldt dus ook voor uw klanten, relaties en leveranciers. Zij kunnen u gemakkelijk en snel vinden. En met Eindhoven en Helmond om de hoek bent u van alle markten thuis. Nuenen is bovendien onderdeel van de Brainport-regio. In 2011 is deze regio uitgeroepen tot Slimste Regio van de wereld!

Nuenen geeft talent de ruimte. En dat werkt. Ondernemers kunnen en mogen hier groeien. Kortom: het is hier goed toeven. Veel ondernemers hebben hun hart verpand aan de Nuenense dynamische sfeer van kansen en mogelijkheden.

Nieuwe vestigingsmogelijkheden

  • Bedrijventerrein Eeneind-West: de ontwikkeling van Eeneind-West is in voorbereiding. Er ligt een bestemmingsplan waarbij een grote diversiteit aan bedrijven mogelijk is. Er kan ongeveer 27 hectare, voornamelijk grotere kavels worden uitgegeven. Eeneind-West wordt ontwikkeld als een duurzaam bedrijventerrein en biedt volop mogelijkheden voor de vestiging van bedrijven in categorie 2 t/m 4.

Meer informatie? Neem dan contact op met de bedrijfscontactfunctionaris, dat kan telefonisch (040 2631 631) of per mail.

1-loket voor bedrijfshuisvesting

Op de website 1-loket.org kunnen bedrijven kijken welke vestigingsmogelijkheden er zijn in het Stedelijk Gebied Eindhoven. Dit gebied omvat de gemeenten Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre. U krijgt direct inzicht in de aanwezige voorzieningen en de gehanteerde grondprijs. Daarnaast is er aan elk terrein een contactpersoon gekoppeld bij wie u informatie kunt inwinnen.

Relatiemanager bedrijventerreinen Nuenen

Sinds oktober 2018 is Patrick Kolijn aangesteld als relatiemanager bedrijventerreinen. Hij is vraagbaak en infopunt voor ondernemers, met name voor bedrijventerrein Eeneind. U kunt hem bereiken per mail of telefonisch (06 28 54 80 12).