CMD - Centrum Maatschappelijke Deelname

LOGO CMD Centrum Maatschappelijke Deelname

Hulp en advies nodig over opvoeding van uw kind, omgaan met geld, dagbesteding, zelfstandig blijven wonen, vrijwilligerswerk of mantelzorg? Dan is er in Nuenen één plaats voor al uw vragen: het Centrum Maatschappelijke Deelname (CMD). U kunt tijdens openingstijden altijd even binnenlopen!

  • Adres: Berg 22c
  • Telefoon: 040 - 283 16 75
  • E-mail: cmd@nuenen.nl
  • Open: maandag t/m donderdag 08.30-16.00 uur, dinsdag van 19.00-21.00 uur en vrijdag 08.30-12.30 uur

Eén aanspreekpunt

Voorheen moest u met uw vragen op het gebied van zorg, opvoeding en inkomen naar verschillende plaatsen. Dat wil de gemeente Nuenen niet meer. Bij het Centrum Maatschappelijke Deelname (CMD) heeft u één aanspreekpunt. Samen met deze vaste medewerker kijkt u naar uw situatie en zorgvraag. Uw vraag staat centraal. Ook uw huisarts, de school van uw kind of een andere instantie kan u adviseren contact op te nemen met het CMD.

Ondersteuning op maat

Met de medewerker van het CMD bespreekt u wat u zelf of met behulp van familie, vrienden, buren en kennissen kunt doen. Lukt het niet om uw problemen zelf of met uw omgeving op te lossen? Dan ondersteunt het CMD u. Bijvoorbeeld bij het bekijken van de mogelijkheden van dagbesteding, een cursus opvoedondersteuning of een woningaanpassing. Heeft u specialistische hulp nodig? De medewerkers van het CMD, die goede contacten hebben met gespecialiseerde hulpverleners zoals jeugd- en thuiszorginstellingen, begeleiden u graag.

Meer weten?

Downloaden

Beleid en regelgeving