Politiepost

Politiepost

Het steunpunt van de politie in Nuenen is gevestigd in het gemeentehuis aan de Jan van Schijnveltlaan 2. U kunt zich bij binnenkomst melden bij de receptie.

Openingstijden

  • dinsdag en donderdag: van 10.00 tot 13.30 uur
  • woensdag: van 10.00 tot 13.30 uur en van 17.00 tot 19.00 uur
  • maandag en vrijdag: gesloten

Iedereen uit Nuenen kan ook terecht bij het politiebureau aan de Laan der Vier Heemskinderen 15 in Geldrop. Dit bureau is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur open.

Aangifte strafbare feiten

Wilt u specifiek aangifte doen van een strafbaar feit, maak dan van te voren een afspraak via 0900-8844. U kunt uiteraard ook online aangifte of melding doen van bepaalde strafbare feiten.

Bereikbaarheid

Het spreekt voor zich dat de politie 24 uur per dag bereikbaar is voor u. Hebt u direct politie nodig? Bel dan 112! Bijvoorbeeld wanneer iemands leven in gevaar is, u getuige bent van een misdrijf of een verdachte situatie. Geen spoed, wel politie? Bel dan 0900-8844.

Uw wijkagent

Wat doet uw wijkagent

In een kort filmpje krijgt u een indruk van wat uw wijkagent allemaal doet,

Contact met uw wijkagent

Wilt u contact met uw wijkagent en kunt u niet tijdens de openingstijden naar het politiesteunpunt in Nuenen komen, kijk dan op de website van de politie onder 'Mijn buurt'. Hier kunt u op postcode zoeken wie de wijkagent in uw buurt is. Vanaf deze website kunt u ook een mail sturen naar uw wijkagent. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen naar 0900-8844 om te vragen wie uw wijkagent is en om een afspraak met hem/haar te maken. U helpt de wijkagent door te vertellen wat u ziet en hoort. Ook voor vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt kunt u contact opnemen met uw wijkagent.

Links