Na Gerwen, Nederwetten, een deel van Eeneind en een deel van Nuenen-Noord gaat de gemeente weer twee delen van Nuenen voorzien van LED-verlichting. Ten westen van de Smits van Oyenlaan de straten tussen de Beekstraat en de Vincent van Goghstraat. En ten oosten van de Smits van Oyenlaan de straten tussen de Beekstraat en de Laan van Nuenhem/Kremerspad.

In de week van 30 mei start aannemer Gebr. Van der Steen uit Berlicum met het ombouwen van de openbare verlichting. Dit betekent dat we de bestaande armaturen vervangen door nieuwe LED-armaturen. Op enkele locaties (ver)plaatsen we lichtmasten, om de lichtkwaliteit op straat te verbeteren. De nieuwe armaturen hebben ook een communicatie module, waarmee de verlichting op afstand bijgesteld kan worden. We kunnen zien of een armatuur defect is en kunnen ook het energieverbruik inzien.

We verwachten dat de werkzaamheden circa 5 weken duren. Hiervoor sluiten we de wegen niet af, er kan minimale overlast ontstaan doordat voertuigen van de aannemer gebruik zullen maken van de rijbaan en de berm. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum van de gemeente Nuenen via 040 – 263 16 31.