Wij zijn bezig met asfaltonderhoud op diverse wegen en gaan werkzaamheden uitvoeren, waarbij op de Smits van Oyenlaan op het werkvak tussen de Papenvoortsedijk en de Stiphoutseweg een conserveringslaag wordt aangebracht.

Wanneer?

Maandag 20 juni t/m woensdag 29 juni 2022. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan dit afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens deze wegwerkzaamheden is er dagelijks tussen 09:00 en 17:00 uur geen doorgaand verkeer mogelijk in de richting Gerwen/Lieshout:

  • Er is geen verkeer mogelijk vanaf de Papenvoortsedijk tot aan de Stiphoutseweg. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A270.  
  • Verkeer vanuit Gerwen in de richting  Nuenen blijft mogelijk met een snelheidsbeperking.  
  • Oversteken van de Smits van Oyenlaan met auto en fiets blijft veelal mogelijk onder begeleiding van verkeersregelaars.

Tijdens de werkzaamheden wordt op het werkvak een snelheidsbeperking ingevoerd van 30 km. We vragen uw begrip hiervoor.

Busdienstregeling

De buslijnen 321 en 322 worden tussen 09:00-17:00 uur omgeleid tijdens werkdagen in deze periode. Buiten deze tijden en in het weekend geldt de reguliere dienstregeling. Kijk voor meer info op www.hermes.nl

Vragen?

Voor meer informatie over de wegwerkzaamheden, neem contact op met het klantencontactcentrum via 040-2631699.
 

Maatregelen Leefbaarheid en bereikbaarheid Bundelroutes Nuenen

De genoemde wegwerkzaamheden betreffen de hoogst noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden. Maatregelen om leefbaarheid en bereikbaarheid te verbeteren worden vanaf 2023 uitgevoerd. Meer informatie over de Nuenense verkeerplannen (VKA Bundelroutes Nuenen) leest u op onze website.