Leuk dat je interesse hebt in werken bij gemeente Nuenen. Op dit moment hebben we geen vacature(s).

We zijn wel op zoek naar nieuwe leden voor onze Adviesraad Sociaal Domein.

Wij publiceren onze vacatures op het regionale platform Werken in Zuidoost-Brabant(externe link). Via dit platform kun je ook solliciteren.

Open sollicitaties

Wij nemen geen open sollicitaties in behandeling via post of e-mail. Je kunt wel op de website van Werken in Zuidoost-Brabant een account aanmaken. Zo word je 'zichtbaar’ voor organisaties die nieuwe medewerkers zoeken.

Werken bij gemeente Nuenen

De gemeente Nuenen is een dynamische, ambitieuze gemeente. We staan voor en werken aan een veilige, duurzame en aantrekkelijke woon-, leef- en werkomgeving.

De betrokkenheid bij onze inwoners en ondernemers is groot. We willen weten wat er leeft in de gemeente en stellen daar ons handelen op af. Onze overtuiging is: geloof en vertrouwen in eigen kracht. De inwoners van de gemeente zorgen voor zichzelf en hun omgeving. De gemeente is er om haar inwoners daarbij te ondersteunen. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden en streven we naar gezamenlijke verantwoordelijkheid. We benutten daarmee de kracht van de samenleving.

We zoeken kundige, krachtige en betrokken medewerkers met een ondernemende houding. Dit sluit aan bij de thema’s van ons DNA: gastvrij, kundig, krachtig en betrokken.

Wie zijn wij?

Wij zijn ongeveer 100 collega’s, die een grote betrokkenheid hebben bij elkaar en bij het werk. Binnen in onze organisatie werken we in een informele sfeer met korte lijnen naar bestuur en samenleving. Projectmatig en hybride werken staan bij ons centraal.

De gemeentelijke organisatie is verdeeld over twee afdelingen: Ontwikkeling en Realisatie. Daarnaast ondersteunt de Staf de Directie. De bedrijfsvoering voor Nuenen, Geldrop-Mierlo en Son & Breugel wordt verzorgd door Dienst Dommelvallei.