Op dit moment hebben wij een vacature voor

  1. Communicatieadviseur
  2. Afstudeerstage Vastgoed & Makelaardij

Wij publiceren onze vacatures op het regionale platform Werken in Zuidoost-Brabant. Via dit platform kun je ook solliciteren.

Open sollicitaties

Wij nemen geen open sollicitaties in behandeling via post of e-mail. Je kunt wel op de website van Werken in Zuidoost-Brabant een account aanmaken. Zo word je 'zichtbaar’ voor organisaties die nieuwe medewerkers zoeken.

Werken bij Gemeente Nuenen

De gemeentelijke organisatie telt ongeveer 100 medewerkers, verdeeld over drie afdelingen: Samenleving, Ontwikkeling & Handhaving en Openbare Werken. De bedrijfsvoering voor Nuenen, Geldrop-Mierlo en Son & Breugel wordt verzorgd door Dienst Dommelvallei.

De gemeente Nuenen staat middenin de gemeenschap en kent een pragmatische instelling. Er zijn korte lijnen naar bestuur en samenleving en men is gewend snel tot actie over te gaan. Er heerst een cultuur van zaken direct willen regelen en organiseren. Medewerkers hebben een grote betrokkenheid bij elkaar en hun werk. Dit is typerend voor de gemeente Nuenen. 

Wij zoeken energieke mensen die gas durven geven en beschikken over daadkracht en vakkennis. Wij bieden uitdagende banen bij een gemeente die volop in beweging is!