Gemeente Nuenen heeft een overeenkomst getekend met Van der Horst aannemers voor de verbouwing van de multifunctionele accommodatie (MFA) D’n Heuvel in Gerwen.

Na de succesvolle aanbestedingsprocedure zijn beide partijen nu in gesprek over de verdere invulling van de verbouwing. Hiermee is het startschot gegeven voor de daadwerkelijke verbouwing van D’n Heuvel. Daarbij wordt de MFA beter geschikt gemaakt voor de diverse activiteiten die er plaatsvinden. Bovendien wordt de gymzaal bereikbaar vanuit de MFA zodat deze ook in de avonduren gebruikt kan worden.

Kloppend hart

De gemeente Nuenen vindt het belangrijk dat de voorzieningen in de wijken beschikbaar blijven voor inwoners. Wethouder Löwik: “Door de verbouwing van de MFA wordt deze duurzamer en breder inzetbaar. We hopen dan ook dat de verbouwing een stimulans geeft aan het organiseren organisatie van meer en nieuwe activiteiten. De MFA wordt straks nog meer het kloppend hart van Gerwen”.

De aannemer gaat aan de slag met de voorbereidingen. De verbouwing zal naar verwachting starten in het eerste kwartaal van 2024 en na de zomer van 2024 zal de verbouwing gereed