Nuenen biedt een uitstekend ondernemersklimaat. Vanuit Nuenen zit u binnen een paar minuten op de snelweg. Dat geldt dus ook voor uw klanten, relaties en leveranciers. De steden Eindhoven en Helmond liggen om de hoek. Nuenen is bovendien onderdeel van de Brainport-regio.

Nieuwe vestigingsmogelijkheden Nuenen

In Nuenen zijn bijna alle bedrijventerreinen volledig uitgegeven. Dat sluit vestigingsmogelijkheden echter niet uit. Op de bestaande terreinen zijn ook bedrijfslocaties beschikbaar voor nieuwe vestigers. Kijk voor de meest actuele informatie op de bekende makelaarswebsites. 

9 voor 1 voor bedrijfshuisvesting

Voor informatie over vestigingsmogelijkheden in het Stedelijk Gebied Eindhoven kunt u de website 9voor1.nl raadplegen. Het Stedelijk Gebied Eindhoven omvat de gemeenten Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre. U krijgt direct inzicht in de aanwezige voorzieningen, de gehanteerde grondprijs en gegevens van een contactpersoon. Uiteraard kunt u voor meer informatie hierover contact opnemen met onze bedrijfscontactfunctionaris.

Regionaal Ontwikkelfonds Werklocaties (ROW)

Voor ondernemers, vastgoedeigenaren, gebruikers van vastgoed op een bedrijventerrein die willen investeren beschikt het Stedelijk Gebied Eindhoven over een eigen financieringsfonds. Op het moment dat u extra kapitaal nodig heeft voor uw huisvesting op een bestaand bedrijventerrein dan komen wij graag in contact met u. Het Regionaal Ontwikkelfonds Werklocaties (ROW) biedt ondernemers extra middelen op het moment dat zij investeren op een bestaand bedrijventerrein in de regio om plannen mogelijk te maken. Op deze manier leveren wij samen een kwaliteitsimpuls op het bestaande terrein, wordt werkgelegenheid gecreëerd en versterken we de concurrentiepositie van de regio. Daarmee kunt u net dat stapje extra zetten en daardoor beter ondernemen. Het ROW is daarmee een lokale en betrokken financier met als doel regionale economische meerwaarde te creëren o.a. door u te ondersteunen in het financieren van uw vastgoed. Dit doen we graag in samenspraak met u en uw eventuele andere financiers. Kijk voor meer informatie en de contactgegevens op de website van het SGE.