Nuenen biedt een uitstekend ondernemersklimaat. Vanuit Nuenen zit u binnen een paar minuten op de snelweg. Dat geldt dus ook voor uw klanten, relaties en leveranciers. De steden Eindhoven en Helmond liggen om de hoek. Nuenen is bovendien onderdeel van de Brainport(externe link)-regio.

Nieuwe vestigingsmogelijkheden Nuenen

In Nuenen zijn bijna alle bedrijventerreinen volledig uitgegeven. Dat sluit vestigingsmogelijkheden echter niet uit. Op de bestaande terreinen zijn ook bedrijfslocaties beschikbaar voor nieuwe vestigers. Kijk voor de meest actuele informatie op de bekende makelaarswebsites. 

Eeneind-West

Het Business Park Nuenen (Eeneind West) is een bedrijventerrein in voorbereiding. Business Park Nuenen is een nieuw, modern en flexibel uit te geven bedrijventerrein. Meer informatie vindt u op de website van Business Park Nuenen(externe link).

1-loket voor bedrijfshuisvesting

Voor informatie over vestigingsmogelijkheden in het Stedelijk Gebied Eindhoven kunt u de website 1-loket.org(externe link) raadplegen. Het Stedelijk Gebied Eindhoven omvat de gemeenten Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre. U krijgt direct inzicht in de aanwezige voorzieningen, de gehanteerde grondprijs en gegevens van een contactpersoon. Uiteraard kunt u voor meer informatie hierover contact opnemen met onze bedrijfscontactfunctionaris.