Tijdens de lintjesregen 2021 reikte burgemeester Maarten Houben met hulp van aspirant-jeugdburgemeesters Elise Geerings en Mira Boonman vijf lintjes uit, te weten aan:

  • Meindert Mosterman: Hij is al ruim 20 jaar vrijwilliger bij scouting Rudyard Kipling en bij het Oranje Comité Nuenen.
  • Henny Matser-Regterschot: Zij zet zich al 14 jaar in voor kinderen met een beperking als vrijwilliger en bestuursadviseur bij stichting Rising Stars. Ook was zij jarenlang actief bij de schoolouderraad, buurtvereniging en jongerensoos. 
  • Ruud Prast: Hij is vanaf 1995 al ruim 25 jaar vrijwilliger bij voetbalclub RKSV Nuenen, waarvan 5 jaar als secretaris van het hoofdbestuur. Ook was hij geruime tijd vrijwilliger bij een skiclub en bij de Nederlandse Basketbal Bond.
  • Toos Verbruggen-Nuijts: Zij is al 17 jaar oprichter en voorzitter van stichting Connected to Namibië. Zij zet projecten op zodat kansarme kinderen onderwijs krijgen en schoon drinkwater hebben.
  • Toon Rooijackers: Hij is ruim 14 jaar bestuurslid van stichting Voedselbank Nuenen. Daarvoor was hij ruim 17 jaar bestuurslid en vrijwilliger binnen de plaatselijke paardensport.

Alle vijf zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Van harte gefeliciteerd met deze welverdiende Koninklijke Onderscheiding!