Buitendienstmedewerkers van de gemeente Nuenen bezoeken regelmatig alle wijken in Nuenen en bekijken dan wat er in de openbare ruimte afwijkt van de (onderhouds)norm. Al het straatwerk, groen, straatmeubilair, speeltoestellen en lichtmasten toetsen en herstellen we indien nodig. Zo zorgen we dat het buitengewoon netjes en veilig blijft.

Ervaringen en wensen voor de toekomst?

We kijken ook vooruit. Als inwoner ziet en ervaart u verbeterpunten in uw wijk het beste. Misschien heeft u ideeën over de verlichting, de straat of het groen? Om hierover met elkaar in gesprek te gaan, organiseren we Kijk op uw wijk. We lopen dan samen met u een rondje door de wijk. U kunt ons dan precies laten zien waar u vindt dat er verbeterpunten zijn. Er lopen ook mensen van de politie, jongerenwerk en boa’s mee. U kunt met hen in gesprek gaan over bijvoorbeeld veiligheid, (problemen van of met) jongeren of zaken rond uw (huur)woning. Het lukt niet altijd om alle wensen op te pakken, maar het is voor ons belangrijk om goed in beeld te hebben wat er in uw wijk leeft en wat extra aandacht vraagt.

Alle wijken komen aan de beurt

De eerstvolgende Kijk op uw wijk vindt op dinsdag 13 september 2022 plaats in de omgeving van de Vroente. Elke wijk in onze gemeente komt aan de beurt. U ontvangt een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus als Kijk op de wijk uw wijk aandoet.