Op woensdag 28 oktober 2020 opent de nieuwe jongerenhuiskamer in Het Goed. 

Medio 2018 is de jongerenhuiskamer aan de Luistruik afgebroken. Dit was nodig vanwege het nieuwbouwproject De Luistruik. Sinds die tijd is er geen vaste inloopruimte meer voor jongeren. In goed overleg met Het Goed is de huiskamer in een deel van hun pand gehuisvest. 

Huiskamer

De huiskamer is meestal twee avonden per week geopend, op maandag en woensdag van 18:30 tot 22:00 uur. Soms is er een activiteit op een andere avond. In verband met coronamaatregelen wordt de huiskamer voorlopig minder en voor kleinere groepen gebruikt. Er zijn altijd jongerenwerkers van de LEVgroep aanwezig als de huiskamer open is. Ook hebben we heldere huisregels opgesteld die bekend zijn bij de jongeren. Zo wordt er geen alcohol geschonken en mag buiten geen harde muziek afgespeeld worden. 

Jongerenwerk 

Het jongerenwerk van de LEV groep richt zich op alle jongeren in Nuenen tussen 10 en 23 jaar. De jongerenwerkers houden contact met de jongeren,  signaleren problematiek en werken preventief. Zij zijn regelmatig op straat te vinden. Ook organiseren zij regelmatig  activiteiten, het liefst samen met de jongeren zelf. Zo zijn er wekelijks sportactiviteiten en bestaat er ook een meidengroep voor 10 tot 13 jarigen.  Er worden ook incidentele activiteiten georganiseerd, zoals Techplaygrounds, Fifa toernooi fornite toernooi, filmplatform. Hiervoor worden ook andere ruimtes in Nuenen gebruikt. Lees meer op de website van de LEVgroep(externe link).